Velencei kirándulás és a www.e-tanusitas.eu, mikor nem is számítottam rá

Velence egy csodálatos város, világ életemben el akartam jutni oda, de valahogy sosem úgy jött ki a lépés. Már egész fiatalon, kora tinédzserként eldöntöttem, hogy nekem márpedig el kell oda jutnom egyszer, anélkül nem halhatok meg. Nos, ez végül össze is jött, bár igaz, hogy kissé viharos körülmények között, például sose gondoltam volna, hogy a www.e-tanusitas.eu weboldalt a velencei kirándulás alatt ismerem majd meg, de egyáltalán nem bánom a dolgot, sőt! Kimondottan ez volt az egyik előnye az egész kiruccanásnak!

A feleségemmel annak idején nem mentünk nászútra az esküvő után, mert mind a ketten annyira elfoglaltak voltunk, egyszerűen nem volt még arra is kapacitásunk. Voltaképpen nem is sajnáltuk annyira, ugyanis az egész szervezés annyira leszívott minket pénz- és energiaügyileg, hogy kisebb gondunk is nagyobb volt annál, mint hogy utazgassunk Európában. De végül úgy alakult, hogy legalább egy pár napos autóbuszos kirándulásra el tudtunk menni Velencébe, így mindkettőnk álma teljesülhetett. De az élet kegyetlen, pont addigra sikerült mindezt összehozni, mire odáig jutottunk, hogy eladjuk a lakásunkat és átköltözünk egy házba.

ingatlant eladni nem olyan könnyű, mint elsőre hittük. Igen sok dolognak kell utánajárni, elintézni, és mivel az elutazásunk és az intézkedés megkezdése között pár nap telt el csupán, így félbe maradt a folyamat. Például az energetikai tanúsítvány, ami nélkül ma már nincs ingatlaneladás, egy olyan sarkalatos pont volt, aminek nem tudtunk honnan vagy hogyan nekifogni. Végül úgy indultunk el, hogy majd folytatjuk, ha hazajöttünk. Így is lett, kicsit félretettünk mindent, és megpróbáltuk magunkat igazán jól érezni. Egészen változatos társaság jött össze az útra, huszonévesektől nyugdíjasokig, így bőven lehetett alkalmunk érdekes társaságot keresni magunknak.

A kirándulás, annak ellenére, hogy nagyon hosszú volt az út, igencsak sűrűre és élvezetesre sikerült. Csomó mindent megnéztünk, amit mindig is akartunk, és az állomások között bőven volt alkalmunk beszélgetni egymással is, és útitársainkkal is. Egy negyvenes éveiben járó párral társalogtunk a legtöbbet, ők a több, mint 10 éves előnyükkel és tapasztalatukkal rengeteg tanáccsal tudtak ellátni minket a lakásügy folytatásához. Például a www.e-tanusitas.eu oldalt is ők ajánlották a figyelmünkbe, hogy náluk érdemes tanúsítványt csináltatni, mert gyorsak, pontosak, korrektek és nem dolgoznak drágán. Kapva kaptam az alkalmon, és gyorsan lejegyeztem magamnak mindent, amit mondtak, többek között a www.e-tanusitas.eu webcímet is, mondván alaposan szemügyre veszem, mert ha tényleg olyan jók, akkor mindenképpen hozzájuk fordulunk majd.

www.e-tanusitas.eu

Az utazás, ha kimerítő volt is, nagyon jól sikerült. Rengeteg gyönyörű és érdekes dolgot láttunk, őszintén mondhatom, hogy gazdagabban tértünk haza. Otthon azután folytathattuk a megszokott kis életünket, pontosabban a nem megszokottat, mivel a lakáseladáshoz is térhettünk vissza. Kíváncsian nyitottam meg a www.e-tanusitas.eu oldalt, és azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam! Valóban nagyon kecsegtető volt, amit ajánlottak, ráadásul nem is sok pénzért. Egy ilyen tanúsítványt egyszer kell csak kifizetni, utána nagyon sokáig jó, szóval akár befektetésként is fel lehet fogni. Mindenesetre az, hogy 24 órán belül is a rendelkezésünkre tudják bocsájtani a tanúsítványt, nagyon imponáló volt, sokat lendített a dolgon.

Szó se róla, alaposak és korrektek voltak, mind a szakértő, mind pedig az iroda gyorsan és hatékonyan jártak el. A szaki mindent felmért, kiértékelt, és másnap már hozta is a futár a borítékot, benne a tanúsítvánnyal. Ez a valós idejű kommunikáció sokkal hatékonyabb, mint ahogy az állami szervek dolgoznak, látszik, hogy itt valóban foglalkoznak az ügyféllel. Remélem egyhamar nem kerülünk olyan helyzetbe, hogy újra eladni kényszerülünk a házunkat, de ha egyszer megint ebbe a szituációba keveredünk, ismét a www.e-tanusitas.eu lesz majd a segítségemre, és másoknak is ajánlani fogom!