Velencében voltunk, amikor pénztárcát rendeltem online

Velence varázslatos város. Sajnos nekem egy ideig még nem ez fog róla elsőként eszembe jutni, hanem egy szerencsétlen eset, mégpedig hogy eltűnt a pénztárcám a legutóbbi utazásunk során. Annyi volt a mázlim, hogy bankkártya és iratok sem tűntek el, hiszen egy kicsike (de szívemnek mégis kedves) tárcáról volt szó, így némi aprópénzen és összehajtogatott, kis címletű papírpénzen felül más veszteség nem ért. El is kezdtem online új pénztárca után nézelődni, amikor szerencsémre felfedeztem a https://www.annataska.hu/noi-penztarca oldalt. Örültem, hogy végre nem olyan egyhangú a kínálat, mint sok üzletben – láttam itt fekete, elegáns, szögletes tárcát, játékos graffiti-hatású mintával díszítettet, virágosat, párducmintásat és macskásakat (bizony, már van ilyen is).

Az abszolút kedvenc végül egy Dogs by Beluchi darab lett, ami a különleges mintázatot kiadó varrással és a gombszerű, fém díszítőelemekkel lopta be magát a szívembe. “Mire pár nap múlva hazaérkezünk, hozza is a futár az új pénztárcámat!” – újságoltam a férjemnek, és így is lett, a GLS épségben és ígért időintervallumban hozta meg a csomagomat. A szállítás 1000 Ft-ba került a pénztárca árán felül, amit online bankkártyás fizetéssel rendeztem – szeretem, mert kényelmes és biztonságos fizetést garantál.

https://www.annataska.hu/noi-penztarca

Nagyon elégedett vagyok a https://www.annataska.hu/noi-penztarca linken talált pénztárcámmal, ezért legközelebb beszerzek tőlük egy táskát is. Nézzetek rá ti is bátran erre a szuper webshopra!