Velencében is találkoztunk a Greenway Kft.-vel

Végre itt a nyár, és én már az első nyaralásomon túl vagyok. Idén a Velencei-tóhoz utaztam el a családommal. Igen, tudom. Ez azért nem Olaszország, de higgyétek el, így is nagyon kellemes élményben volt részünk. Egy kis üdülőrészen béreltünk ki egy mobilházat. Három embernek tökéletes helyszínnek bizonyult. A szállástól nem messze volt a Velencei-tó, így szinte mindennap fürödtünk a frissítő vízben. A legjobb az egészben, hogy még sok emberrel nem találkoztunk, így nyugodt perceket tölthettünk el a parton.

Én mindig addig napoztam, amíg be nem sötétedett. Azután a kicsit hűvös időben nagy sétákat tettem az üdülő területén. Jó volt látni, ahogy az emberek jönnek-mennek. A legutóbb például így elegyedtem szóba az egyik személyzeti taggal. Éppen az egyik házat takarították. Erről kérdeztem őket.

Elmondásuk szerint a Greenway Magyarország Kft.-től bérelt takarítógépekkel sokkal könnyebb a munka, mint általában. Ez egy olyan cég, ahol a bérlés során olyan szolgáltatást biztosítanak az ügyfelek számára, amely által a megrendelő igényeinek legmegfelelőbb takarítógépet nyújtják, átvállalják az üzemeltetéssel járó költségeket és feladatokat, tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a kiadásokat.

A 20 éve piacon lévő Greenway azok számára ajánlja a bérlés lehetőségét, akik nem rendelkeznek a vásárláshoz megfelelő anyagi forrássál, akik törődést nem igénylő, kényelmes üzemeltetési feltételeket szeretnének, akik nem szeretnének nagyobb összeget beruházni, akik tervezhető, fix havi költségeket szeretnének, de ide tartoznak azok is, akik a rugalmas, változtatható kondíciókat kedvelik, illetve akik rövid időre szeretnének prémium minőségű és kategóriájú takarítógépeket igénybe venni.

Egy olyan komplex szolgáltatásról beszélünk, amely magába foglalja, azt, hogy nincs kaució, a rugalmas feltételeket, a beruházás nélküli lehetőséget, a 24 órán belüli szerviz kiszállást, az aktuális igényeknek legmegfelelőbb gép használatát, ráadásul érdekmúlás esetén (például a munkaterület megszűnik) visszaadható a gép is.

A cég weboldalán egy grafikon is látható, amelyen szemléltetik a vásárlás és a bérlés között különbséget. Mint azt ahogy leírták, vásárlás esetén kiszámíthatatlan, időnként kiugróan magas, folyamatosan növekvő üzemeltetési költségek jelentkeznek, nagy értékcsökkenés mellett, míg bérlés esetén egyenletes, állandó a havi költség.

A Greenway egy full szerviz konstrukciót is ajánl, mint lehetőséget. Ennek legnagyobb előnye, hogy ebben az esetben a bérleti díj minden takarítógéppel kapcsolatos költséget tartalmaz és teljes mértékben mentesíti a bérlőt az üzemeltetéssel kapcsolatos teendők alól. Csak hogy néhány kiemelkedő előnyét részletezzem: ingyenes kiszállást biztosít akár 12 órán belül, költségek nélküli munkadíjat és cseregépet ad. Rendszeres, heti karbantartást garantál folyamatos üzemszerű működésének biztosítása és a nagyobb meghibásodások megelőzése érdekében. Ráadásul még komplex takarítási technológia kialakítását is nyújtja a helyi adottságokhoz, szennyeződésekhez és igényekhez igazodva a takarítógépek szállításával és elszállításával.