Utazz biztonságosan!

Utazni mindenki szeret, legyen szó belföldi túráról vagy külföldi kiruccanásról hatalmas élmény lehet a barátokkal, családdal bejárni egy-egy területet. Na de mivel? Mehetünk repülővel, vonattal, busszal és persze autóval is az általunk kiválasztott területre. Na persze ez utóbbi tűnik a legegyszerűbbnek, de bizony az autókkal sok probléma lehetséges, kezdve az autó klíma meghibásodásától, folytatva a karosszéria sérülésével, egészen a kuplung elromlásáig.

Ha ilyen problémánk adódik (például meghibásodik az autó klíma), akkor bátran fordulhatunk például a Méta Autószerviz munkatársaihoz. A kék-sárga színekben pompázó weboldalon megtaláljuk az elérhető szolgáltatásokat, az árakat, egy blogot, a galériát, az időpontfoglalási lehetőséget és a kapcsolat menüpontot. A műhely a 19. kerületben található, és bármilyen márkájú, korú autót szívesen látnak benne. Az elvégzett javításokra és a beépített alkatrészekre garanciát is vállal a szerviz. Elérhető náluk autóátvizsgálás és állapotfelmérés, autó diagnosztika és hibakód kiolvasás, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés és tisztítás, fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, futómű beállítás és javítás, gumicsere és gumi szervizelés, kipufogó csere és javítás, DPF szűrő csere és tisztítás, kuplung csere, javítás és szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés.

Minden javítást alapos átvizsgálás, felmérés előz meg: a javítás megkezdése előtt mindig megkérdezik a tulajdonost, hogy kíván-e élni a szükségesnek ítélt javításokkal.