Szeretek utazni, de a kényelmet még jobban szeretem

A párommal mindig könnyen meg tudunk egyezni, hogy hová menjünk egy hétre pihenni, többnyire külföldre, nyaranta. Ő érdeklődő típus, pusztán csak kétszer ugyanarra a helyre nem megy szívesen, de lelkesen megnézné Európa összes vidékét, érdekesebb városát egy alkalommal. Mindenre nyitott. Idén Velencére esett a választásunk, de abban viszont idén is nehézkesebben jutottunk dűlőre, hogy hol szálljunk meg. Mert nekem ugyanakkor a maximális kényelem a prioritás. Én ehhez ragaszkodom: a luxus-szerű extra szolgáltatásokhoz. Mert szeretem, ha legalább ezen az egy héten, ami egy évre jut, kicsit kényeztetnek. Voltunk már pezsgőfürdős lakosztályban (nem volt a mi pénztárcánknak ideális, de mindenki másban éli ki magát, másra spórol), sokféle medencés szálláson is jártunk már, és szaunázni is szeretek, de idén választottuk a legjobb “extrát” a szállás mellé. Ahol laktunk ugyanis, volt lehetőség tradicionális thai masszázsra, és ez már most érzem, hogy örök szerelmemmé vált. Mintha új embert varázsolt volna belőlem a testem minden porcikáját illetően. Mikor hazajöttünk, el is kezdtem böngészni Budapesten a hátmasszázs árakat, mert vágytam rá, hogy részesülhessek újra még ilyesmiben, idén.

Ekkor még nem is gondoltam rá, hogy itthon is van elérhető árú és – ami fontos – tradicionális (!) thai masszázs, igazi profiktól, aki nem tegnap tanulták ezt a mesterséget. Nem ismertem ezt a világot, de a Karma Thai Massage szalon ajánlatai, és amivel ezen kívül kecsegtetnek, azonnal beszippantottak, amikor elkezdtem átnézni a weboldalukat! Páros masszázst is lehet kérni például, hogy mást ne mondjak.

Végigolvastam azonnal szinte mindent: milyen típusú “kezeléseket” nyújtanak, melyik hogyan zajlik, milyenek az áraik, és ami megintcsak igazán fontos volt, hogy van-e külön hátmasszázsra lehetőség, mert az a részem különösen igényli a törődést. Elégedetten konstatáltam, hogy a lehetőségek széles tárháza fogad a karmathaimasszazs.hu-n, és a hátmasszázs árak teljesen reálisnak tűnnek, a velenceiekhez hasonlítva.

Azt írják, nem véletlenül ez az egyik legelterjedtebb masszázstípus, mert nagyon sokan szenvednek az irodában görnyedéstől manapság, és egy jó hátmasszázs során többféle izomcsoport is felfrissül, hiszen a hátizmok szoros kapcsolatban vannak a nyakkal és a vállizmainkkal. Sőt, tudja csökkenteni a migrén, fejfájás tüneteit is. 30 perc 6.900 forintba, 60 perc 8.900-ba, 90 perc pedig 12.900 forintba kerül, de egyik ismerősöm szerint, akiről menet közben kiderült, hogy volt már párszor ott vendég, valójában minden pénzt megér mindegyik. Úgyhogy én is hátmasszázsra megyek először, aztán egy másik alkalommal jöhet nosztalgiaképpen egy jó tradicionális thai masszázs újra!

Pedig lehetne tényleg miből választani, és szerintem sort is kerítek majd rá idővel, hogy “végigegyem az étlapot”. Van kókuszolajos és meleg olajos testmasszázsuk is, külön vállmasszázs, külön nyakmasszázs, fejmasszázs, és ami igazán érdekesen hangzik az a talpmasszázs! Ez is testhezálló az én esetemben, mert sokat gyalogolok a munkahelyemtől és a lakásunktól is minden alkalommal a villamosig, és kicsit lúdtalpas is vagyok. Otthon csak a párom szokott ilyesmivel kényeztetni, de a profik tudják a talpon lévő csomók és görcsök alapján alaposabban tudják orvosolni a “talp-bajokat”. Ez a vérkeringésen is sokat segít.

A hátmasszázs árak mellett megfogott a Karma thai weboldalának színvilága, nyugalmasságot árasztó jellege, és a szakrételem, ami a leírásokból, azok célirányos megfogalmazásából árad. Gyerekjáték ott helyben időpontot foglalni, ahogy nézem jó sok munkatársuk várja több szalonban is a vendégeket, és tök jó helyen is vannak ezek a szalonok. Az ismerősöm szerint pedig ugyanez a kedvesség és bensőségesség árad élőben is, végig, amíg ott tartózkodik az ember. Csekkoljátok őket a fenti linken, ha esetleg kedvet csináltam!