Szállást így is lehet találni

Minden évben elmegyünk a családdal Velencére nyaralni néhány napot. Van, amikor egy hétvégére megyünk, van, amikor egy teljes hétre. Függ attól is, hogy ki mikor és mennyi időre ér rá, tud-e annyi szabadságot kivenni és még sorolhatnám. Imádjuk Velencét, minden évben ugyanott szállunk meg, ezért már nagyon ismernek minket a szállásadók, már ott tartunk, hogy kedvezményt is kapunk mindig, amikor szállást foglalunk náluk.

Amikor ott vagyunk, és esténként néha sütögetünk, a szállásadót is meg szoktuk hívni, ha ráér. Szoktunk kirándulni is, illetve fürdeni is sokat, ilyenkor mindenki pihen és kikapcsolódik, jót tesz nekünk is néha egy kis pihenés.

Következő hónapban akartunk menni ismét, azonban egy kis baki történt. Nem tudtunk nálunk szállást foglalni, mert felújítást végeznek, így muszáj volt egy másik szállás után néznünk. Elég közel van már az időpont, amikor menni akarunk, ezért nagyon gyorsan keresnünk kellett egy másik szállást, ha mindenképp menni akartunk. A szokásos szálláskereső helyeken már elég drágák a szállások ennyi napra és ennyi főnek.

Amikor már kicsit el voltunk keseredve, szembe jött velem az interneten egy aprohirdetésingyen oldal, ahol sok mindent lehet hirdetni, ingyen. Megnéztem a kategóriákat, ahol többet között ruhákat, játékokat, ingatlan és járművet találtam, viszont van egy olyan kategória is, hogy szolgáltatások. Azon belül is ki lehet választani a vendéglátás fülecskét, ahol kicsit komolyabban körbenéztem. Találtam egy hirdetést, amiben Velencére kínálnak szállást, mert valaki nem tudott elmenni, ezért eladja a foglalását. Pont egy nappal tért el a mi tervezett időpontunktól, viszont ekkor már nagyon rugalmasak voltunk, mert nagyon szerettünk volna menni, és nem akartunk, hogy ezen múljon.

Azonnal megmutattam a többieknek, akiknek szintén tetszett, úgyhogy fel is vettük a hirdetővel a kapcsolatot. Mindent lebeszéltünk, így nemsokára megyünk Velencére a családdal. Miközben beszélgettünk telefonon, megkérdeztem, hogy ez az első ilyen hirdetése, vagy volt már rá máskor is példa, hogy a szállásra így próbált meg vevőt keresni. Azt mondta, hogy ez az első alkalom volt, de itt már többször is hirdetett. Ezen az oldalon adta már el a lányának a használt autóját, illetve a saját telefonját is itt adta el. Ezután én is tüzetesebben átvizsgáltam ezt az oldalt, ami a nextapro.hu névre hallgat és eléggé megtetszett. Gondoltam, spórolok egy kis pénzt magamnak, átnézem a ruhásszekrényem, és amit nem hordok, illetve, amit sosem hordtam, azt hirdetésként ide felrakom. Úgyhogy így lesz egy kis plusz pénzem is. Örülök, hogy az utamba akadt ez a weboldal.