STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer kaland

Azt mondják, ha valamiről igazán sokat akarsz megtudni, akkor látogass el a forrásához. Legyen szó akár egy kulturális vonulatról, egy zenei stílusról vagy akár egy művészeti ágról, minden esetben jobban megérthetjük a kialakulását ha tudjuk, honnan jön. És az az érdekes, hogy ugyanez termékekkel kapcsolatban sem áll messze a valóságtól! Például a skandináv bútorok egyszerűségét és anyagfelhasználását is át lehet érezni, ha tudja az ember, hogy az északi népek egyrészt az egyszerűség és a praktikum hívei, másrészt komoly fafeldolgozó iparuk van, így jelentős mennyiségben állítanak elő bútorlapot is, ami olcsó és egyszerű alapanyag. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy a raktári polcokért egészen Olaszországig kell majd mennem, hogy a megfelelőt megtaláljam, de ha akkor nem vagyok ott, akkor talán sosem kerülök képbe, milyen is a legjobb STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer.

Amikor a családdal egy velencei nyaraláson voltunk, akkor történt meg a nagy találkozás. Amikor elmegyünk valahová, akkor értelemszerű, hogy nem tudunk előre annyi napra készülni élelemmel, így muszáj vagyunk betérni boltba utánpótlásért. Az ilyen esetekkor jó, ha nyitott szemmel járunk, mert ami otthon ritka és különleges csemege, azt külföldön megkapod fillérekért, netán olyasmit láthatsz, amilyet még soha korábban. Nekem is ezzel volt szerencsém, ugyanis nem egy egyszerű kis közérbe tévedtünk be, hanem valami hatalmas élelmiszer- és minden egyéb áruházba, ahol hat méteres magasságig álltak a polcok, rajtuk az áruval. Azonban ezúttal nem a termékek voltak azok, amik megragadták a figyelmemet, hanem a polcok, amikre ki voltak helyezve.

Ilyen tökéletes, egyszerűen mégis nagyszerűen kivitelezett raktári polcokat még soha életemben nem láttam! Abszolút professzionális, hibátlan kivitelezés, láthatóan modern és strapabíró konstrukció, vagyis minden, amire szükségem lehetett. Ugyanis itthon nekem is raktáram van, és mondanom se kell, rengeteget szívok a polcokkal, raktározással. Amikor évekkel ezelőtt elindítottam a vállalkozásomat, még finoman szólva nem ilyenek voltak az anyagi forrásaim. Nem engedhettem meg magamnak a jó minőséget, ehelyett egy használt polcrendszert vettem (ahelyett, hogy például rászántam volna az időt, és utánanézzek, hogy itthon is van STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer kiváló minőségben és áron), viszont mostanra igencsak esedékessé vált lecserélni. Nem csak azért, mert ahogy telnek az évek, úgy csökken a teljesítménye, teherbírása, de azt is kockáztatom, hogy bevonják a működési engedélyemet. Most viszont megláttam a márkanevet, ami alapján megindíthattam a keresést: Metalsistem.

Nemigen bírtam a kíváncsiságommal, és amint visszaértem a szállásunkra, vettem is elő a telefonomat, és rávetettem magam a keresgélésre. Elég volt beírnom a márkanevet, és kiderült, hogy nálunk, odahaza is van forgalmazója ennek a márkának. Szinte egyből ráakadtam a STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer oldalra, és megdöbbentem, hogy mennyiféle és fajta állványt és polcot gyárt ez az olasz cég. Ez még semmi, de mekkora szerencse kell ahhoz, hogy pont legyen is egy magyar forgalmazója, akik ráadásul a tervezést és a kivitelezést is vállalják? Azt hiszem, egyetlen percig sem volt kétséges, hogy őket fogom választani a raktáram új raklapos állványrendszerének a megépítésére! Igaz, azzal még egy kicsit várnom kellett, hogy árajánlatot is tudjak kérni, de amint a családdal hazaértünk, az első munkanapon beiktattam a teendőim közé.

Az üzenetváltás elég simán ment, mivel pontosan tudtam, hogy mekkora méretekkel kell dolgozni. Megdöbbentő volt az a professzionális hozzáállás, amit a STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer forgalmazói tanúsítottak, ugyanis egy olyan remek és átlátható tervet mutattak nekem, hogy én, akinek annyi vizuális érzéke van, mint egy krumplinak, simán elsőre megértettem. Látszik, hogy jó ideje foglalkoznak a dologgal. Az árajánlatuk is több volt, mint baráti, még egy kis engedményt is kaptam. Úgy voltam vele, hogy ezek után egyáltalán nem baj, ha egy kicsit várnom kell, amíg a rendszer darabjai megérkeznek, hiszen addig legalább volt időm az árukészletet ideiglenes raktárba vinni, és a régi állványt elbontatni. Így a terep is elő lett készítve. Amikor megjöttek, személyesen mentem ki, hogy fogadjam a csapatot, de mivel láttam, hogy simán boldogulnak segítség nélkül, így otthagytam őket, hogy ne lábatlankodjak. A végeredmény magáért beszélt.

Az új STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer pontosan olyan lett, mint amilyennek megálmodtam! Masszív, nagy teherbírású, egyszerű, de mégis mutatós. Már amennyire egy ilyen fémszerkezet az lehet. De a legkevésbé sem bántam meg, hogy belevágtam, mert így újabb hosszú évekre meg lett oldva a raktárkérdés, nyugodtan hátradőlhetek. A tanúsítványokat is megkaptam hozzá, és az éves felülvizsgálatot is vállalják, szóval maradhatok házon belül. Így végképp nincs félni valóm azzal kapcsolatban, hogy esetleg kérdések merülnek fel a hatóságokban a tevékenységünkkel kapcsolatban, a STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer pedig aztán főleg nem képezheti kötözködés alapját! Mivel olasz gyártmány, így még földrengésre is tesztelve van, márpedig az kis országunkban elég ritka vendég. De ha esetleg az egyik emberem nekiütközik, akkor biztosan nem fog összecsuklani. A raktáros fiúk is jelezték, hogy lényegesen jobb, mint a régi, és sokkal nagyobb biztonságban is érzik magukat. Szóval ez lett a vége annak, hogy Olaszországban betértünk egy áruházba, ennél furcsább csavart nem is vehetett volna a történet.