Összeöltöztünk! Egyen motoros nadrággal vágnánk neki Olaszországnak

A múltkorra tervezett motoros út Velencébe meghiúsult, ugyanis annyira beteg lettem, hogy nem tudtunk elindulni. Sajnos már az időjárás nem engedi, hogy ilyen komolyan útnak nekivágjunk motoron, ezért úgy tűnik, nem ez lesz az ötödik évforduló ünneplése a párommal. Mivel nagyon tetszik mindkettőnknek az ötlet, megtartjuk tavaszra a programot, és az évfordulót pedig valamilyen más módon üljük meg.

motoros nadrág
motoros nadrág

A motor egy viszonylag biztos pont az életünkben, ezért tartjuk magunkat hozzá, és klisé ide vagy oda, wellness-hétvégére indulunk majd- motorral. Annyi mindent beszereztünk már a tervezett velencei útra, hogy nem szívesen hagynám kihasználatlanul a sok felszerelést. Viszont kiderült, hogy a nagy vásárlási lázban a motoros nadrág valahogy lemaradt a bevásárlólistáról. Még szerencse, hogy nyertünk magunknak egy kis plusz időt, és be tudjuk még ezt is szerezni, mielőtt beköszönt a hideg.

Amit a  párom vett, az egy San Remo motoros nadrág, ami bőrből készült, tulajdonképpen uniszex fazon és XS-től 5XL-es méretig kapható. Szóval (mivel neki nagyon bejött a nadrág) én is ilyet fogok venni. Szerencsére nem hordok annyira extrán kicsi méretet, ezért biztosan jó lesz rám talán még az S-es is. De ez majd kiderül. Nem merem csak úgy látatlanban megrendelni, úgyhogy bemegyek majd valamelyik üzletbe. A honlapon ugyanis azt is meg lehet nézni, hogy az ország melyik üzletében érhető el az adott termék.

Mivel tudom, hogy jó minőségű a motoros nadrág, tényleg csak a méret miatt fogok ellátogatni a Székesfehérvári üzletbe. Úgyis arra járok vendégség miatt a hétvégén, akkor könnyen útba tudom majd ejteni.

Alig várom, hogy magaménak tudhassam ezt a szuper nadrágot. És milyen jól fogunk kinézni egymás mellett! Biztosan megnéznek minket majd páran az ugyanolyan nadrágunkban, de engem nem zavar. Velencében pedig szerintem kifejezett tetszik az embereknek az ilyesmi. Az olaszok olyan divatosak, és ez a motoros nadrág egyszerre vagány és szexi.

Természetesen nem csak a külső a fontos. Arra is figyeltünk a vásárláskor, hogy magas minőségű anyagból készült, ellenálló, és mindenek felett biztonságos viseletet válasszunk. Nem szeretnénk fázni, sem ázni a motoron és ez a nadrág természetesen szél- és vízálló, és mindeközben kényelmes is. Nem szorít, nem feszül az anyag.

Remélem, hogy erre a funkciójára sosem lesz majd szükség, de a San Remo motoros nadrág térdénél protektor is van, ami fontos védelmet jelent baleset esetén vagy ha kicsúsznék egy kanyarban.

Nagyon várom már, hogy végre enyém legyen a nadrág és együtt felvehessük a párommal, először a wellness-hétvégén, aztán remélem nem olyan sokára Velencében is.