Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált

Éppen a nyaralásomat töltöttem a kedvenc velencei szállásomon, amikor rátaláltam a keresobenelso.hu oldalra. Egész évben keményen dolgoztam a webshopom keresőoptimalizálásán, azonban nem a várt eredményeket kaptam. Több előadást is meghallgattam és több marketing szakemberrel is konzultáltam, de egyik megoldás sem tudott hosszú távú eredményeket adni számomra. Amikor elvonultam kicsit a világ elől, hogy kikapcsolódjak, rátaláltam erre a profi csapatra, akiknek úgy döntöttem, adok egy esélyt. Ha ők sem válnak be, végképp lemondok erről a tervemről és mással fogom keresni a kenyeremet. Azonban szerencsére nem okoztak csalódást, sőt! Meggyőztek arról, hogy az Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált változatát meg tudják nekem adni úgy, hogy már első hónapoktól lássam az egyre növekvő bevételt.

Mitől lesz az online marketing szövegírás: hatásos, profi és keresőoptimalizált?

Ez egy elég összetett kérdés és a válaszhoz is évek tanulása és tapasztalata kell. A Keresőben Első csapata sem pár nap alatt szerezte meg a tudást. Mindenki hosszú évek óta komolyan foglalkozik a keresőoptimalizálással és folyamatosan figyelemmel követik az újításokat és változtatásokat. Így tudnak elsők maradni nem csak a Google találatai között, de a ranglétrán is. Tényleg ők a legjobbak, amit már az oldalukon található tömérdek pozitív visszajelzés is megerősít.

Már az ajánlat adásakor is nagyon korrektek voltak. Aprólékosan és körültekintően mérték fel az oldalamat és a konzultáció alkalmával is minden kérdésemre szakszerűen válaszoltak. Nem volt olyan kérdés, amire ne adtak volna nekem kielégítő választ és a közösen kidolgozott terveket és meghatározott célokat is rögzítettük. Már az első hónapokban lehetett látni azt, hogy valami elkezdődött, hiszen olyan eredményeket produkáltam 4-5 hónap után, amilyen számokkal még sosem találkoztam. A bevételem és a látogatottságom napról napra nőtt és egyre jobb helyezést ért el a webshopom. Számomra az egyik legnagyobb öröm az volt, amikor sikerült megelőznöm az egyik legfenyegetőbb konkurenciámat. A Keresőben Első csapata tényleg valami olyat tett, amit senki más nem tudott ezelőtt nekem biztosítani: a Google első oldalára repített engem.

Mi a terv a későbbiekben?

Még nem telt le a meghatározott időtartam, tehát még az Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált tulajdonságai nem érték el végső célukat, a Google első helyezését. Az első oldalra már felküzdöttük magunkat, most indult meg az igazi versengés az első helyért. Azonban nagyon bízok ebben a szuper cégben és biztos vagyok abban, hogy nemsokára diadalt aratunk minden konkurencián. Az én webshopom lesz az első valamennyi meghatározott kulcsszóra és a potenciális ügyfelek is engem fognak választani a vásárlásaik alkalmával, ezzel jelentős vásárlóerőt szívva el a konkurenciától.

Azonban az első hely elérésével nem ér véget a történet és az együttműködés, hiszen ezt fenn is kell tartani. Szerencsére erre is van megoldás ennél a csapatnál, így nem kell attól félnem, hogy majd el fogják tőlem venni ezt az előkelő helyezést. Összességében nagyon elégedett vagyok a keresobenelso.hu munkájával, hiszen nem csak megmentették a cégemet, de olyan számokat generáltak nekem rövid idő leforgása alatt, amiről még álmodni sem mertem. Ha Te is gondolkodsz egy előnyös befektetésen, ami hosszú távon jelentős mértékben sokszorozza a bevételeidet, akkor ne hezitálj ellátogatni az oldalukra. Hidd el, megéri majd leülni velük egy beszélgetésre!