Nyaralás vagy munkás hétköznapok – van egy dolog, ami nálam állandó

Mi nem szeretünk várni a nyaralással. Évente többször megyünk külföldre – kinek mi a luxus, amiről nem mond le… Nem élünk fényűző életet, de a külföldi utazás szerelme sosem múlik el nálunk. Ezért jut ilyen alkalomból több is egy évben – amint beköszönt a télinél kicsit is jobb idő, az elsőt rögtön beiktatjuk.

Most Velencébe tértünk vissza. Gyönyörű ilyenkor, a tavasz első fuvallatai, ahogy átjárják a kis közeit, az egészen sajátos. Még tömeg sincs akkora. Ezért jöttünk máris, elfelejteni egy kicsit a dolgos hétköznapokat és valami teljesen másmilyen levegőt szívni. Viszont néha nem tudok mindentől elszakadni, ami ezeket a dolgos, unottan megélt időszakokat jellemzi. Eddig is ilyen volt a reggeli hírolvasás (hogy tudjuk mi zajlik otthon), és az e-mailek esti átolvasása, aminek a szállón sincs sosem akadálya. De van már olyasmi is, amiről nem azért nem mondok le pusztán, mert nélküle az az “alap hiányérzetem” lenne, hanem mert attól érzem valóban, igazán jól magam, az adja meg a fűszert ahhoz, hogy magabiztos legyek – otthon is, külföldön is, bármikor, ha emberek közé megyek. Ez számomra a Laumar InstanTENSE Plus.

Az ismeretlen emberek véleménye ugyan nem érdekel, a létező kapcsolataimat pedig nem hiszem, hogy beárnyékolná bármi ilyesmi, de az InstanTENSE hatása egy olyan löketet ad, ami emeli a magabiztosságomat mégis annyira, hogy bár ugyanazt teszem, mint nélküle, mégis élvezetesebb részt venni emberi interakciókban vele. Ilyenek az InstanTENSE Plushoz hasonló szérumok (na nem mintha sok ehhez fogható lenne) – nem jár lemondással a használatuk (mint egy csinosabb, de kevésbé praktikus ruha viselete), hanem mire elindulok otthonról, már el is felejtem, hogy használtam, a hatása mégis tartós. Tudom, akik rám néznek nap közben, egy fiatal és mosolygós valakit látnak, akinek az arcáról eltűntek az öregség jelei.

Volt egy olyan, hangulatilag lefelé ívelő szakasza azonban az életemnek, amikor egyre kevésbé tetszett saját látványom reggelente a tükörben, és ez viszont már visszavetett bizonyos dolgokban. Elismerem, ez vezetett az InstanTENSE Plus felfedezéséhez. A szemem alatti duzzanatok már nem is emlékszem mikor és honnan jöttek, de hiába no, az öregedés engem is megtalált. És ezek kifejezetten zavartak. De az InstanTENSE Plus segített ezt a frusztrációt elűzni, messzire. Már nem is emlékszem, hogy találtam rá a nagy kutatás folyamata során. Keresgéltem bizonyos kulcsszavakra, gyakran. “Szem alatti táskák” – például, és valahogy arra leltem idővel, hogy mindenki ezt ajánlgatta. Ismeretlen emberek, de hitelesnek tűnt, mert mind ugyanazt írták. Nem tudom, hogy véletlenül kerültek pont ezek a szemem elé, vagy tényleg ennyire konkurencia nélküli a dolog, de ugyanarról a jelenségről számoltak be, akik próbálták, és arra kerestek megoldást, mint én. Írták, hogy már elsőre is teljesen kisimult az arcuk, de minél régebb óta teszik fel rutinszerűen reggel, annál tartósabb a hatása… Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr – így keressétek ti is.

Hosszútávú bőrfiatalító hatás – ilyenről olvashat az, aki nekiáll böngészni a részletes leírásokat a linken – vagy, ahol rákeresett maga a termékre. Ez az amit elérhetünk a rendszeres használattal, de valóban, ha még csak egy-két alkalommal próbáltuk, már akkor is el fogjuk ismerni, ennél aligha van jobb szérum, aminek ráadásul a használata ilyen meghökkentően könnyű. Feltölti és kisimítja ráncainkat, csökkenti az említett duzzanatok jelenlétét, és már pusztán ez a feszítő hatás is eltart egy munkanap jó részében. Én azért részleteztem az elején, hogy mennyire az életem részévé vált, mert az emberekkel való találkozástól teszem függővé a használatát. És bizony ez nem csak a munkanapokon esik meg. Ha hétvégén otthon vagyunk végig, vagy van egy pihenőnap, akkor nem ragaszkodom hozzá, de ha elmegyünk valahová – nyaraláskor egész nap várost nézünk, kirándulunk, vendégségbe megyünk stb. -, akkor ragaszkodom, hogy reggel legyen pár percem, hogy beledolgozzam az arcbőrömbe. Vagy indulás előtt, egy későbbi napszak során. Onnantól 6-10 óráig minden rendben van. Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr – enélkül nincs keresnivalóm a házon kívül! Fürdés után arctörlés, kis mozdulatlanság, amíg a felvitel után száradni hagyom, és ennyi volt – öntudatlanul is bátrabban vetem bele magam a forgatagba, nem is gondolok rá, de megváltoztatta az életemet!

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr