Még új cipőket is vettünk a nyaraláshoz

Már nagyon vártuk az idei nyarlást a Velencei-tó partján. Egyszerűen már nagyon szükségünk volt egy kis kikapcsolódásra. Előtte izgatottan néztük a szállásokat, hogy hova foglaljunk, hova menjünk és végül az egyik kemping mellett döntöttünk.

Korábban még nem voltunk így együtt a családdal kempingben, pláne nem egy hétig, úgyhogy ez most egy teljesen új dolog volt számunkra. Mindig ki kell próbálni valami újat.

A nyaralás előtt annyira izgatottak voltunk, hogy még új cipőket is vettünk, amit a Cipomarket.hu oldalról rendeltünk meg. Már hosszabb ideje innen rendelek cipőket, amivel abszolút meg vagyok elégedve, még nem csalódtam bennük, így elmondhatom, hogy törzsvásárló vagyok.

Mindig találok valami új terméket a Cipomarket.hu-n, hiszen igyekeznek folyamatosan frissíteni a kínálatot. Szinte minden megtalálható náluk, legyen az cipő, szandál, minden, amire csak szüksége lehet a lábunknak.

Cipomarket.hu

A kiszállítást különösen szeretem náluk, mert a GLS futárszolgálattal juttatják el a megrendelt árut a vevőhöz. Egy termék esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap szokott lenni, de több termék esetében akár 1-4 munkanap is lehet.

A házhozszállítás díja szerintem abszolút nem vészes, hiszen csupán 1000 Ft-ot kell fizetni, ami szinte semmi. Ha pedig egyszerre több terméket is vásárolok vagy vásárolunk, akkor 60.000 Ft felett teljesen ingyenes a kiszállítás.

A kiszállítás hétköznapokon munkaidőben vagyis 8 és 17 óra között szokott történni. Nagyon fontos, hogy olyan címet adjunk meg, ahol a nap bármely szakában elér minket a futár. Ha a nap nagy részét a munkahelyünkön töltjük, akkor nyilván célszerű a munkahelyi címet megadni.

Összességében tehát nagyon elégedett vagyok ezzel a szolgáltatással, ezért másoknak is ezt ajánlom.