Kontúrformáló plasztika segített végül, hogy újra élvezzem a strandolást

Sőt, várjam, már előre. Pedig mostanában nagyon ódzkodtam tőle, hogy tengerparti nyaralást ütemezzünk be a nyár első felére, de jelenleg épp tűkön ülök, hogy mehessek már.

De, mielőtt részletezném, hogyan változtatta meg az életemet a Kelemed Plasztika, a maga 25 éves tapasztalatával és szakértelmével, hadd fejtsem ki a viszonyomat a klasszikus nyári kikapcsolódásokhoz…

Régen az volt náluk a rendszer, hogy elutaztunk a nyár első felében tenger- vagy tóparti nyaralásra (Balaton, vagy külföld), a nyár végén pedig a hegyekbe hűsölni (szintén felváltva belföldre, vagy a szomszédos Ausztriába). Mindig az éves program egyike volt belföldi, a másik pedig külföldi. De, öregségemre egyre jobban utáltam a strandolásos részt. Idén elmennénk megnézni Velencét – gondoltuk, de a környéken megfürdenénk, többször a tengerben is mindenképp, ehhez viszont már lépnem kellett!

A Kelemed Plasztika szükségeltetett tehát, és az ő áldásos tevékenységük ahhoz, hogy ezt újra be merjem vállalni! Nekem a túlzott testzsírral volt problémám, és bár a táplálkozásra próbálok figyelni, különböző sérülések – például a térdsérülésem miatt – aktívan mozogni úgy, hogy az a fogyásra irányuljon, már nem tudok. A plasztika.info.hu oldalon nem csak a Kelemed Plasztika szolgáltatásainak igénybevételére lehet bejelentkezni (pontosabban megtalálni a módját, hogy miként vehetjük fel velük a kapcsolatot), hanem leírnak mindent a zsírleszívásról, és a legkülönfélébb beavatkozástípusokról, amikben utaznak. Már elnézést az “utazás” kifejezésért, de nagyon a nyári utazások hangulatában vagyok most, hogy átestem életem legnagyobb elégedettséget kiváltó beavatkozásán.

A zsírleszívás lényege, hogy megszünteti az alakunkat jellemző kontúrtöbbletet adó zsírpárnákat. Ha valakit érdekel a hasi zsírleszívás ára, kattintson IDE.

Mint mondtam, nem csak arról győződhetünk meg a velük való kapcsolatfelvétel útján, hogy miként lőhető be a hasi zsírleszívás ára, hanem elolvashatunk minden apróságot, ha pontosan tudni akarjuk mi történik bármely beavatkozás során – ezáltal meggyőződhetünk arról, hogy ezen a sebészeten aztán mindent tudnak az általuk lefedett területekről. Már a leírásokból is érezhetjük, hogy az egyik legjobb, legtapasztaltabb klinikával van dolgunk, de természetesen a rendelések során mindent alaposan átbeszélnek velünk, hogy kétségünk se maradjon semmiről. Mert kétségek közt nem is szabadna belevágni ilyen dologba, de a Kelemed Plasztikánál nagy gondot fordítanak a beavatkozások előtt és után végzett dolgokra való odafigyelésre is.

Nem csak a hasi zsírleszívás ára és egyéb dolgok kedvező “tarifája” miatt ajánlom őket, legyen szó arcplasztikáról, mellplasztikáról, egyéb testplasztikáról, vagy bármiről, hanem a dolog pszichológiájának fontossága miatt is. Nem mindenki a zsírleszívásban találja meg a megoldást, és más műtéttípusokat más módon élnek meg az emberek, aminek fontos része az az élmény is, hogy miként nézünk utána tükörbe. Hogyan éljük meg a változást, a gyógyulás és regenerálódás fázisát, és mi van, ha utólag valamire szükségünk van még bármilyen váratlan körülmény miatt. Itt mindenre figyelnek, a főorvos úr mindig elérhető – csodálatos hely, és higgyétek el, minden jobbra fordulhat, ha valami miatt még a tükröt is kerültétek, de egy jó szakember segít megoldani a problémát!

Én is, hosszú idő után már alig várom a strandszezont. Kicsit kevesebb, mint hat hétig kellett csak szorító ruhát viselnem a zsírleszívás után, de most már jobban tetszek magamnak, mint az elmúlt egy-két évtizedben bármikor. Már nem gond strandra menni, tényleg alig várom, újra kicsit fiatal leszek, és egyszerre lesz így a nyaralás nosztalgikus és megújulásszerű!