Kirándulás Velencébe – motorral

A párom és én régóta motorozunk. Ez a közös hobbink volt az, ami összehozott minket, egy motoros találkozón találkoztunk először, amit a Balaton partján rendeztek meg. Szerelem volt első látásra, rögtön egy hullámhosszon voltunk. Ez már 5 éve volt és azóta is dúl a láv, ahogy mondani szokás. És még mindig a motorozás közös szenvedélyünk, amikor csak lehet, elmegyünk egy-egy motoros kirándulásra vagy találkozóra, de a hétköznapokon is ezzel közlekedünk a városban. Egyszerűen el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha például egy hétig nem motoroznék, annyira hozzám nőtt az én kis vasparipám.

Kitaláltuk, hogy az 5. évfordulónkat valami különlegessel kéne megünnepelni. Valami olyannal, amit még sose csináltunk. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha elmennénk Velencébe. Már régóta terveztük, hogy egyszer el kéne menni, és most úgy tűnt, ez a tökéletes alkalom. Elkezdtünk szállásokat és repjegyet nézegetni, de hamar rá kellett döbbennünk, hogy a repülőjegy nem egy olcsó mulattság, és én kifejezetten félek is a repüléstől. Így más alternatívát kellett találnunk. Régóta terveztük, hogy meg kéne ejtenünk egy nagyobb motoros túrát, így arra jutottunk hosszú gondolkodás után, hogy motorral vágunk bele a velencei útnak. Így legalább ott helyben nem kell tömegközlekedésért fizetnünk, és a nagy álmunk is valóra válik.

Igen ám, de hamar rá kellett jönnünk, hogy a jelenlegi, kopott és nyúzott felszerelésünk nem lesz alkalmas arra, hogy egy ekkora utat megtegyünk benne. Így nem volt más választásunk, új szerelést kellett vennünk, de nagy bajban voltunk, mert a bolt, ahonnan régen vettük a cuccainkat, pár éve bezárt, így új hely után kellett néznünk.

Kezdésként beírtuk a Google-be, hogy motorosbolt, és az első oldal, amit kiadott a Shox online webáruház volt. Megnéztük az itteni kínálatot, és mit ne mondjak, nagyon megtetszett. Rengeteg különböző stílusú és márkájú termék van az oldalon, így mindketten találtunk az ízlésünknek megfelelőt. Kifejezetten örültem, hogy a női cuccok tényleg nőiesek, így nem keltenek olyan hatást, mintha férfi cuccot húztunk volna magunkra.

Elég sok mindent rendeltünk, mert a régi cuccaink közül szinte mindegyik alkalmatlan volt már egy ekkora út megtételére. Még szerencse, hogy itt egy helyről be tudtunk szerezni mindent. Bukósisakot, kabátot, kesztyűt, nadrágot, csizmát, és még eső esetére vízhatlan felszerelést is. Az ok, amiért erre a boltra esett a választásunk az is volt, hogy az árak nagyon korrektek voltak, és rengeteg jó értékelést írtak róla a neten.

motorosbolt
motorosbolt

Minden dolog időben és épen megérkezett, amit rendeltünk, és tényleg kiváló minőséget kaptunk a pénzünkért. Biztos, hogy ha legközelebb valamire szükségünk lesz, akkor is innen fogunk rendelni.

Most pedig már nincsen más hátra, mint egy hónap múlva motorra pattanni, és irány Velence!