Eldugult a WC, amíg nyaraltam

Egy álom vált valóra, amikor eljutottam Velencébe. Évek óta álmodoztam erről, úgyhogy élményekkel, mesélnivalókkal tele érkeztem haza. Az örömöm azonban hamar tovaszállt, ugyanis amint elmentem WC-re, kellemetlen dolgot tapasztaltam: eldugult. Nem is akartam elhinni, hogy pont most kell ennek megtörténnie. Eleinte nem értettem, hogy hogyan dugulhat el, amikor itthon sem voltam, ám hamar rájöttem, hogy ez nem emiatt a pár nap miatt van, hanem hosszas előzménye lehet.
Sajnos elég komoly gonddal kellett szembenéznem, ugyanis a hosszas pumpálás ellenére sem tűnt el a víz, de még csak lassacskán sem csökkent a vízszint.

A nyaralásra sok pénz ment el, nem hiányzott, hogy vagyonokat adjak ki dugulás miatt. Annak reményében, hogy találok egy kedvező árú, gyorsan elérhető szakembert, rákerestem a duguláselhárítás árakra az interneten. Rögtön fel is dobta a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt. Soha nem hallottam róluk korábban, de szimpatikusnak tűnt már a weblap is. Átlátható volt, és nyíltan szerepelt rajta, hogy mivel foglalkoznak, mik az elveik, és pontosan milyen munkálatokkal kapcsolatban lehet hívni őket.

24 órás ügyfélszolgálattal rendelkeznek, ami kifejezetten meglepett. Kevés cég vállalja ezt be, bár az ő szakmájuk pont olyan, ahol szükség van erre. Természetesen nem hajnal 2-kor fogom őket hívni olyan gondokkal, ami várhat reggelig, de komoly csőtörés nem ilyen lenne. Mivel 1 órán belüli sürgősségi kiszállást is vállalnak, ha a helyzet megköveteli, így bármilyen gond esetén számíthatunk rájuk, ha víz-, gáz-, vagy fűtésszerelésről van szó.
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a telefonban, az sem okozott problémát, hogy egyértelmű volt, hogy nem értek a témához. Néhány kérdés után egyeztettünk a diszpécserrel, és már csak várnom kellett a kollégáikra.

Az ígért időben, pontosan meg is érkeztek. Ennek örültem, hiszen hamar elszállna az ember bizalma, ha még ilyen egyszerű dologban is pontatlan lenne a szakember.
Rögtön tudták, mi a teendő, megnyugtattak, hogy könnyen meg lehet szüntetni a dugulást. Profi eszközökkel rendelkeztek, melyekkel tényleg rövid idő alatt helyre állt a WC-m normál működése.

Nagyon örültem, hogy végre visszaáll a rend. Amíg írták a számlát, kicsit aggódtam. Tudtam, hogy ez olyan költség, melyet nem kerülhetek el, de a pénztárcámnak egyáltalán nem volt mindegy, hogy mennyit fizetek. Az aggodalmam elszállt, amikor megláttam a végösszeget. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kedvezőek náluk a duguláselhárítás árak. Ahogy beszélgetésbe elegyedtem a szerelővel, ő mondta, hogy egyáltalán nem kell félnem, ugyanis az általuk kiállított számlát garantáltan elfogadja a biztosító. Mivel a lakásbiztosításom tartalmaz ilyen fedezetet, a vizgazfutesszerelo24.hu cég számláját benyújtva megtérül a károm költsége. Nem gondoltam korábban erre, úgyhogy nagyon örültem, hogy ennyire segítőkész emberek dolgoznak ennél a cégnél.

Bár nem volt jó érzés egy ekkora dugulásra hazajönnöm, mégis örültem, hogy végül minden jól alakult. A vizgazfutesszerelo24.hu oldalt megjegyeztem és elmentettem, hiszen bármikor jól jöhet a segítségük. A víz-, gáz- és fűtésszerelés komoly dolgok, így nem bíznék meg akárkit ezekkel a munkálatokkal. Az ő 30 éves tapasztalatuk és magasan képzett kollégáik minden említett területen remekelnek, így nyugodt szívvel hívom őket ezután, ha valamit szerelni kell.