Egy laptop szervizelés repülőjegy foglalás előtt

Minden évben már január magasságában elkezdjük szervezni a nyári utazásokat, hogy jó előre le tudjunk mindent foglalni. Arról nem is beszélve, ha repülőre kell ülni, akkor hónapokkal előre simán el lehet csípni nagyon olcsó repülőjegyeket, és máris olyan érzésünk lesz, mintha akciósan utaznánk valahova. A szállások nagy része is egy bizonyos időszakban olcsóbban adja a szobáit, többnyire szezonon kívül, de néha a nyári szezon alatti napokra is, abban az esetben, ha a szokásosnál kevésbé jól fogynak a férőhelyek.

Nálunk az idei szervezés nem foglalással kezdődött, hanem egy Asus szerviz felkeresésével, ugyanis az általunk használt laptop felmondta a szolgálatot. Pedig számítógép nélkül nehéz bármilyen utazást megszervezni, így gyorsan el is vittük a hozzánk közel eső üzletbe, mert nem töltött be a Windows.

Nagy szerencsénk volt velük, mert kedves és gyorsan dolgozó kollégákat találtunk ott, akik hamar kiderítették, hogy valamilyen oknál fogva sérült lett a Windows fájlrendszere, ezért egy gyors átvizsgálás után végül az operációs rendszer újratelepítése megoldotta a problémánkat. És mivel figyelmesek voltak, észrevették, hogy ráfért egy tisztítás is a gép belsejére, amit kérésünkre meg is tettek, mert lehet, hogy hetekkel később pont emiatt ismét használhatatlanná vált volna a laptop.

Sőt, egyébként új laptopok és PC-k értékesítésével is foglalkoznak, és mikor a húgomnak új gépre volt szüksége, akkor ismét hozzájuk látogattunk el. Nagyon jól tettük, mert segítettek nekünk ár/érték arányban a legjobb ajánlatot kiválasztani, ami a tesóm igényeihez igazodott.

Mindezek után csak ajánlani tudom nektek ezt az Asus szervizt!