Bence a biocity.hu/collections/bioco-ról szokott rendelni

Ebben a rövid kis írásban szeretnék nektek egy nagyon fontos, rendkívül aktuális dolgot említeni, ami mindenkinek jó, ha van otthon. Nem másról lesz szó, mint a biocity.hu/collections/bioco oldalról és a vitaminokról. De előtte egy kis sztori, hogy hogyan is keveredtem én ide, erre az oldalra.

Nagyon várom már a tavaszt, tervezgetem is szorgosan, hogy amikor megjön az első igazi jó idő, akkor már csak az autóba kelljen beülni és mehessünk is pihenni a kedvesemmel. A velencei kempingek nagyon ikonikus helyek számunkra, mert hogy annak közelében ismerkedtünk meg egy fesztiválon még sok-sok évvel ezelőtt. Éppen ezért ez a város illetve maga a Velencei-tó mindig kedves a számunkra. De ha már nekiindulunk, lehet hogy meg sem állunk a Balatonig, vagy csinálunk egy körtúrát, amit már olyan régóta tervezgetünk, csak még sosem sikerült megvalósítani.

Szóval a nagy tervezgetésekben azért az is szerepet játszik, hogy az egyik közvetlen kollégám a cégnél, Bence épp a Maldív-szigetekre utazik nemsokára. Persze talán volumenében nem feltétlenül említhető a két kiruccanás egy lapon, de talán van olyan aspektusa, ami mégis összefügg. Méghozzá az, hogy hogyan készülünk fel egy útra. Vannak olyan részei egy ilyen készülődésnek, ami teljesen magától értetődő, mint hogy bizonyos dolgokat be kell vásárolni. Aztán van egy olyan része is, aminek hasonlóan egyértelműnek kéne lennie, de igazából mégsem lesz az. Itt arra gondolok, hogy a szervezetünket is fel kell készíteni az ilyen utazásokra.

Bence trükkje ebben kérdésben csupán annyi, hogy nagy mennyiségben szed már hónapok óta különböző vitaminokat és étrend-kiegészítőket, amiket a biocity.hu/collections/bioco oldalról szokott rendelni. Mivel télidő van a vitaminok szedése egyébként is javallott, pláne most a vírusos időszakban. Az én életem gyakorlatilag 2 éve a C-vitamin körül mozog és nem úgy tűnik, mintha ez érdemben változna a közeljövőben.

Szóval az mindenképpen jó taktikának tűnik a bacik ellen, hogy a szervezetünket a lehető legjobb módon készítsük fel arra, hogy ilyen dolgokkal találkozzon. Erre az, hogy vitaminokkal és nyomelemekkel támogatjuk meg az immunrendszerünket – remek lépés.

A biocity.hu/collections/bioco oldalon számtalan vitamin közül lehet válogatni, ami mind-mind azt szolgálja, hogy egészségesek maradhassunk még ezekben a zord időkben is és hogy sikerrel győzedelmeskedhessen az immunrendszerünk a mindennemű támadások esetén.

A biocity.hu weboldalán rengeteg BioCo terméket találhattok. Ezek olyan vitaminok és étrend-kiegészítő szerek, amiket egy teljes egészében magyar vállalkozás készít, akik kifejezetten az ilyen jellegű termékek gyártására és fejlesztésére szakosodtak.

Ha szépen sorban nézzük az elérhető termékeket, akkor a felsorolás egy igazán különleges étrend-kiegészítő készítménnyel indul. Nem tudom, hogy hallottatok-e már a máriatövis kivonat hihetetlenül pozitív hatásáról, de ha nem, akkor mindenképpen nézzetek utána – akár a BioCo oldalán. A máriatövis olyan jótékony hatású anyagokat tartalmaz, ami segít a máj és az epe normál működésének megtartásában azzal, hogy a mérgező anyagokat úgymond kiűzi a szervezetből.

Egy másik közkedvelt termék a C-vitamin és a szerves cink közös kiszerelése, amit azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatni, főleg a mostani vírushelyzetben. A C-vitamin olyan alapvető fontosságú a szervezetünknek, mint mondjuk egy pohár víz. A cink jótékony hatása pedig ezt kiegészítve adódik, mégpedig abban, hogy egyrészt az immunrendszerünket támogatja, másrészt pedig abban, hogy bőrünk, körmünk és hajunk, valamint a csontozatunk egészséges növekedését segíti elő. A 100 darabos BioCo C-vitamin, amely cinket is tartalmaz, 3 859 forintért rendelhető meg a biocity.hu webshopjából. Itt többek között azt is láthatjátok rögtön, hogy az adott termék elérhető-e, vagy várni kell rá. Ez éppen elérhető, szóval nyugodtan be tudjátok dobni a kosaratokba. Fizetésre többféle módon van lehetőség, de mindegyikről részletesen tájékozódhattok a webes felületen.

Ha haladunk tovább az elérhető palettán, akkor a következő termék, amit lehet és érdemes is megszemlélni a biocity.hu-n a narancsos rágótabletta formában kapható C-vitamin. Első körben mindenkinek a gyerekek jutnak eszébe, ha már rágótablettáról van szó, pedig sok más esetben is ez jelenthet igazából megoldást. De ha egyszerűen csak annyiról van szó, hogy valaki szeret rágózni és a napi két borsmentás rágcsa helyett két ilyen C-vitamin rágótablettát eszeget meg, már akkor is sokkal inkább megéri ilyen terméket rendelni. A biocity.hu/collections/bioco oldalon a 100 darabos kiszerelés ebből a termékből 3 255 forintba kerül. Az előzővel összehasonlítva még annyit érdemes mérlegelni, hogy mennyi C-vitamint szeretnénk bevinni a szervezetünkbe. Ebben a tablettában 500 mg hatóanyag van, míg az előző verzióban 1000 mg a vitamin.

A következő BioCo terméket akkor érdemes otthon tartani a polcon is, hogyha a mindennapokban kimerültnek érezzük magunkat, pedig igazából eleget alszunk és pihenünk, valamint ha meggyűlik a bajunk a stresszel, vagy épp a fontos pillanatokban történő koncentrálással. A szakavatottak már kitalálhatták, hogy a ginzeng csoda erejéről lehet szó. Ez egy olyan gyógynövény, ami az előbb felsorolt panaszokra adhat gyógyírt elhozva ezzel a nyugodtabb mindennapokat és a környezetünkkel való békés harmóniát. A 60 darabos kiszerelését 3 485 forintot kell kifizetni.

Ha tovább görgetitek a biocity.hu/collections/bioco aloldalt, akkor megláthatjátok, hogy mennyire széles a választék még a további termékeket illetően. Gyakorlatilag mindent lefednek, ami prevenció és egészségmegőrzés – legyen szó bármilyen szervről vagy szervrendszerről. Én pedig azt mondom, hogy a megelőzés mindig jobb stratégia, mint a betegség esetén való védekezés – mert akkor már egy sérült rendszert kell támogatni, kimenteni. Míg a prevenciós jelleggel szedett BioCo vitaminok és a étrend-kiegészítő tabletták képesek előre felkészíteni a szervezetünket ezekre a nem kívánt találkozásokra.

Bence külön felhívta a figyelmemet arra, hogy ebben a termékcsaládban még teljes egészében vegán termékeket is lehet kapni. Ez ugye a mai világban már nem feltétlenül lehetne extra dolog, sokkal inkább elvárásnak tekintené bárki hozzá nem értő. Azonban ezen a piacon még nem elterjedt dolog, hogy teljesen vegán alapanyagokból készítsék ezeket a termékeket – hiszen a hatóanyagok hordozóiban alkalomszerűen megtalálható olyan összetevő is, ami ennek a kritériumnak nem felel meg. A BioCo viszont többféle terméket is készít olyan módon, hogy az 100%-osan megfeleljen a vegán életmódot folytatóknak is. Ők többek között a D3-vitamin és alga keveréket rendelhetik meg a webshopról, vagy a fermentált glükozamint, de van még B- és C-vitamin is a nekik szóló felhozatalban, ahogyan multivitamin is.

Némelyik termékhez már értékelést is lehet találni a biocity.hu/collections/bioco oldalon, ami még inkább növeli a gyártó felé való bizalmat – már persze azért, mert az értékelés jó. Szerintem ebben az influenzás és náthás időszakban nem árt, hogyha pluszban erősítjük a szervezetünket, függetlenül attól, hogy éppen tervezünk-e egzotikus nyaralást, vagy sem. A kis beszélgetésünket követően már én is biztosan a BioCo termékek között fogok válogatni, hiszen miért is ne támogatnék egy magyar vállalkozást, ha megtehetem?! Külön ajánlom a vegán olvasóimnak, hogy tényleg nézzék meg a kínálatot, mert könnyen találhatnak maguknak megfelelő termékeket.

biocity.hu/collections/bioco