A céges rendezvények hangulatát is feldobja egy szelfigép

A mi szokásos céges bulink hangulata frenetikusra sikeredett, köszönhető a selfiematnak. De hogy a legelején kezdjem, minden évben elmegyünk valahová céges szinten két éjszakára és ilyenkor jön mindenkinek a családja is. Összesen 50-60-an szoktuk így együtt lenni és ennek már nagy hagyománya van a vállalkozás életében.

Én ugyan még nemrég csatlakoztam csak a csapathoz, de az elmúlt években én is nagyon jól éreztem magam ezeken az összejöveteleken. Egyrészt azért, mert jobban megismerhetjük egymást, másrészt a családunk is jelen van, így mégiscsak barátságosabb a buli és szerencsénkre sok hasonló korú gyerek van a csapatban, ami igazán nagy könnyebbség a szülőknek.

selfiemat

Fontos az is, hogy az ország különböző helyeit fedezzük fel, voltunk már a Velencei-tónál, a Bükkben és a Mátrában is. Az utazás mindig új élményekkel gazdagítja az embereket. És persze a közös mulatozás sem maradhat el, persze csak szolidan. A legutóbbi céges parti azonban egy kerek jubileum miatt nagyobb szabású volt. A főnökömmel sokáig törtük a fejünket, hogy mi is lehetne a nagy attrakció, mikor eszembe jutott a selfiemat.

Korábban már több olyan rendezvények is jártam, ahol volt ilyen szelfiautomata és mindenhol nagyon jó hangulatot csinált, így látva a lelkesedésemet, a főnököm beleegyezett, hogy béreljünk egyet a céges bulira is.

Így találtam rá a selfiegep.hu-ra, ahonnan meg is rendeltünk egy ilyen masinát. A szelfigép egy fotóautomata, amit egy rendezvényen helyeznek el, telepítenek ki. Van benne egy tükörreflexes fényképezőgép, ami tökéletes minőségű fotókat készít és egy jó minőségű fotónyomtató. Mindezt egy dobozba zárták és ez a selfiemat.

A selfiemat előtt pózolni, bohóckodni ér, sőt, kötelező. A fényképek pedig pillanatok alatt a kezünkben lehetnek. A használata nagyon egyszerű, de ne ijedjünk meg, mert a selfiegep.hu egy munkatársa végig a helyszínen tartózkodik és segít, ha elakadnánk valamiben. A selfiegep.hu Budapest határain belül ingyenes kiszállással áll rendelkezésre, de az egész országban kedvező kilométerdíjakat számolnak fel.

Nemcsak fotók, rövid mozgóképek, vagyis GIF-ek is készülhetnek a szelfigép segítségével, megannyi vicces, mókás pillanatot meg lehet örökíteni ezzel a masinával. Mivel a mi esetünkben céges jubileumi rendezvény volt, így a cégünk logója és a dátum is rákerült valamennyi fotóra, nyilván egy esküvő vagy bármilyen más rendezvény esetén van erre lehetőség.

A selfiemat 4, 6 vagy 8 órára bérelhető ki, azonban van lehetőség arra, hogy ha hatalmas sorok tülekednének az újabb és újabb fotókért, akkor ezeket az időtartamokat a helyszínen meg lehet hosszabbítani. És hogy mit is kínál a selfiemat?

A selfiemat korlátlan mennyiségű fotót kinyomtat, 10×15 centiméteres nagyságban, amennyit csak szeretnénk, sőt, több más méret is elérhető. Korlátlanul, valóban csak a képzelet szabhat határt. És a sok-sok vicces és humoros kiegészítő, a kalapok, parókák, szemüvegek. Ahány kiegészítő, annyi alkalom egy újabb és újabb vicces fotóra, bohóckodásra.

Érdemes még szót ejteni a selfiemat hátteréről, ami lehet fehér, viszont színes hátterek is elérhetők, többféle hangulatban. Sokféle lehetőség adott, az, hogy melyiket választjuk, függ a rendezvény típusától is. Nyilván egy esküvőre más illik, mint egy céges bulira. Mi egy vidám, mégis elegáns hátteret választottunk és maximálisan elégedettek voltunk. Nemcsak a háttérrel, hanem a selfiegep.hu által nyújtott szolgáltatásokkal. Csoda szép háttér, vicces kiegészítők és kiváló minőségű fotók kiváló minőségben kinyomtatva. Szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy a cég szülinapi hétvégéje ilyen jóra sikerült. Azóta is emlegetjük, sőt, némelyeknél még az irodában is ki vannak téve a szelfigépes fotók az asztalra. Nemrég pedig arról beszéltünk, hogy mivel elektronikusan is megkaptuk a fotókat, lehet, hogy a legjobbakból kellene egy vászonképet csináltatni az ebédlőbe.